I AM Beautiful

 

“Heerlijk achterover in een stoel, genieten van een fijne gezichtsbehandeling, met kwalitatief hoogwaardige producten afgestemd op jouw huid. Klinkt als genieten toch!”

Sinds 2007 is I AM Beautiful gelokaliseerd in een stijlvolle salon gelegen in een prachtige woonwijk in de Landerijen te Lelystad.

Voel je thuis bij I AM Beautiful voor al je behandelingen. In een relaxte sfeer en omgeving sta ik garant voor totale ontspanning en persoonlijke aandacht!

I AM Beautiful werkt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van Cenzaa en biedt veel verschillende schoonheidsbehandelingen aan die o.a. bestaan uit huidverzorging, huidverbetering, ontspanning,  bindweefsel massage, lichaamsmassage, voetverzorging.

Ook zijn er cadeau bonnen verkrijgbaar bij I AM Beautiful, leuk om cadeau te geven of een Cenzaa skin, body of life style product in een luxe cadeau verpakking.

De prijzen kun je vinden bij de tarieven, hier staat ook een prijslijst voor Cenzaa producten. Wacht daar voor de kerst niet te lang mee i.v.m. bestellen, mocht je dat willen dan kan het feestelijk worden ingepakt voor onder de kerstboom. 

 

wees welkom!

werkdagen

Geopend op afspraak, ook in de avonduren.

Weekend

In overleg.

Contact

Mobiel

06-27330672

Mail

contact@iambeautiful.nl

Adres

Tautenburg 30
8219 BL  Lelystad