CENZAA

Live, the gift of nature. Love, the gift of live…

Beauty, the gift from Cenzaa..

 Cenzaa heeft gekozen voor hoogwaardige huidverbeterende producten van Nederlandse bodem en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, hoge dosering werkzame werkstoffen (complexen), vrij van overbodige parabenen, geen minerale oliën, weinig tot geen parfum, en houdt rekening met mens dier en de natuur. De lijn van Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging gecombineerd met therapeutische werkstoffen. 

“Een stralende en gezonde huid dat is wat je wilt!” 

Ik neem je graag mee in de wereld van Cenzaa. Een wereld waar je het warme gevoel van Cenzaa zult ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Je maakt kennis met het unieke geur en belevingsprogamma van Cenzaa gericht op huidverzorging/verbetering in combinatie met een wellness beleving. Voor een optimale conditie van de huid gebruik je de huid verzorgingsproducten van Cenzaa voor thuis en ontvang je hier uitgebreid advies over. 

Wist je dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekende hoger concentraties, tot wel 39,4%. Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij de drogisterijen en parfumerieën!

Ook werkt Cenzaa met het unieke ‘bag- in- bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2- werkstoffen bewaard en wordt de langdurige kwaliteit gegarandeerd.

GLOBAL COCOONING

Met Global Cocooning geven we jou een premium selected collectie. Met liefde uitgezocht door 450 Cenzaa salons over het hele land gekozen als allerbeste. Elk jaar komt er weer wat nieuws, dit jaar de Global Cocooning met exclusieve verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam maar ook verse thee.

wees welkom!

werkdagen

Geopend op afspraak, ook in de avonduren.

Weekend

In overleg.

Contact

Mobiel

06-27330672

Mail

contact@iambeautiful.nl

Adres

Tautenburg 30
8219 BL  Lelystad